Find billigste A-kasse

Find hurtigt

den billigste A-kasse

Vi sammenligner pris og andet
for ALLE A-kasser i Danmark

A-kasse - Supplerende dagpenge

Supplerende dagpenge og overskydende timer

Dagpengekommissionen anbefaler, at supplerende dagpenge forbruges i måneder i stedet for uger, og at reglerne om overskydende timer afskaffes med henblik på at forenkle dagpengesystemet for både a-kasserne og de ledige.

Aftalepartierne er enige om at belyse Dagpengekommissionens anbefalinger og overvejelser omkring supplerende dagpenge yderligere.

Aftalepartierne er i den forbindelse enige om, at der er behov for yderligere analyse og teknisk udredning af konsekvenserne af Dagpengekommissionens anbefaling, herunder at se på, hvordan hensynene til digitalisering og registerbasering af dagpengesystemet bedst afvejes med hensynene til, at ledige tilskyndes til at tage al beskæftigelse, at forsikrede ikke fastholdes i delvis ledighed, og at undgå utilsigtet brug af dagpengesystemet.

Spar penge

skift A-kasse

Aftalepartierne er enige om at være opmærksomme på tilskyndelsen til kortvarig beskæftigelse samt mulige konsekvenser for personer med hyppige jobskifte.

Aftalepartierne er enige om, at en ny model for supplerende dagpenge og overskydende timer skal holdes indenfor aftalens samlede økonomi og samlede strukturelle beskæftigelsesvirkning.

< Forrige | Indhold | Næste >


Denne side er senest ændret den 23. oktober 2015.

Mere om A-kasse medlemskab

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet nogle af de spørgsmål vi modtager om A-kasse medlemskab.

Tværfagligt og fagligt afgrænsede a-kasser

Læs mere

Dagpengeret og udbetaling af dagpenge

Læs mere

Studerende og medlem af en A-kasse?

Læs mere

Hvad er mine rettigheder som dimittend?

Læs mere