Find billigste A-kasse

Find hurtigt

den billigste A-kasse

Sammenlign
Arbejdsløshedskassen for Journalistik, Kommunikation og Sprog med andre


Sammenlign
AJKS med andre A-kasser

Du er her: A-kasser (.dk)->Arbejdsløshedskassen for Journalistik, Kommunikation og Sprog

Arbejdsløshedskassen for Journalistik, Kommunikation og Sprog

Optager: Alle lønmodtagere og selvstændige

Kontingent pr. mdr. for A-kasse: kr. 459

Tilbydes fagforening? nej, AJKS er kun en A-kasse

Tilbydes Lønsikring? ja - via Topdanmark. Dækning kr. 2.000-32.000 (max. 85% af din nuv. løn) om måneden i 6 el. 12 mdr. (ialt max. 36 mdr.). Kvalificeringsperiode 9 mdr., Selvrisiko 1 mdr. Præmie kr. 384 pr. mdr. ved en dækning på kr. 10.000/mdr. i 12 mdr.
Se vores sammenligning af lønsikring

Særlige tilbud for studerende? ikke oplyst
Se vores sektion for studerende

Medlemstilfredsfredshed (målt ud fra antal klager. Jo højere placering jo færre klager): 10/26

Online indmeldelse i A-kasse ->

Indmeldelse i Arbejdsløshedskassen for Journalistik, Kommunikation og Sprog kan ske online på deres hjemmeside. Link til indmeldelse i A-kasse. Eller klik på logo for at læse mere om Arbejdsløshedskassen for Journalistik, Kommunikation og Sprog.

Arbejdsløshedskassen for Journalistik, Kommunikation og Sprog

Er Arbejdsløshedskassen for Journalistik, Kommunikation og Sprog den rigtige Akasse for dig? Se mere og tilmeld dig online

Medlemsfordele i AJKS:

Alle medlemmerne får løbende:

  • Invitationer til netværksarrangementer
  • Muligheder for at deltage i gå hjem-møder
  • Nyhedsbreve med karrierefremmende artikler
  • Tilbud om at deltage i workshops
  • Adgang til lukket LinkedIngruppe blandt andet med stillingsopslag.

Desuden har ledige følgende tilbud:

  • Individuel karrierevejledning
  • Sparring om udarbejdelse af CV’er og ansøgninger
  • Kompetenceafklaring
  • Mulighed for at være med i netværket TOOLBOX

Mere om AJKS:

AJKS er a-kassen for professionelle i medie- og kommunikationsbranchen. Vi kender formidlernes arbejdsmarked, og kan derfor tilbyde medlemmer en lang række karrierefremmende tilbud.

A-JKS er en såkaldt tværfaglig A-kasse, der i princippet skulle være åben for alle, men ifølge A-JKS's hjemmeside er de en niche a-kasse for journalister, fotografer, pressefotografer, grafikere, produktionsmedarbejdere, web-redaktører, billedkunstnere, forfattere, kommunikations- og informationsmedarbejdere, kandidater og bachelorer inden for kommunikation og markedsføring samt translatører, oversættere og korrespondenter.

Vi kender dit fag

I AJKS ved vi, hvor svært det kan være at få fast job i medie- og kommunikationsbranchen, som sproguddannet eller kunstner. Vi ved, at freelancere ind i mellem har brug for supplerende dagpenge. Vi kender reglerne, når selvstændige skal have dagpenge. Kort sagt; vi ved, hvad der er vigtigt at vide, når formidlere har brug for en a-kasse.

Kendskabet til vores medlemmers særlige og forskelligartede arbejdsforhold gør forskellen; I AJKS er vi godt rustet til at rådgive vores ledige medlemmer om muligheder og faldgruber inden for a-kasselovgivningen. Vi guider dig igennem ledighedsforløbet, og forsøger at være så smidige som muligt inden for lovens rammer.

Samarbejdspartnere

I kraft af vores tætte samarbejde med Dansk Journalistforbund og Kommunikation & Sprog, er vi godt klædt på til at rådgive vores medlemmer om vejen fra ledighed til job, karrievalg og skift, relevante muligheder for opkvalificering, brug af netværk, virksomhedsudsøgning, jobsøgningsstrategier m.v.

Den dialog vi har med forbundene, arbejdsgivere og medlemmer betyder, at vi har en føling med, hvad der efterspørges, hvor det rykker og hvor der er udfordringer. Dette styrker vores udvikling af nye kurser og tiltag og giver samtidig en bedre og mere konkret vejledning, end du finder i andre a-kasser.
(kilde: AJKS).

Hvor finder du AJKS?

AJKS har kontor i København og Aarhus

Meld dig ind i Arbejdsløshedskassen for Journalistik, Kommunikation og Sprog her

Kilde: Pensionsstyrelsen og
Arbejdsløshedskassen for Journalistik, Kommunikation og Sprog

Mere om A-kasse medlemskab

Blog om job, arbejdsmarked og A-kasser

Seneste blog indlæg

Opholdskrav ophæves fra 1. februar 2020

Udgivet den 03.12.2019 af Anders Weber, A-kasse rådgiver, A-kasser.dk

Finanslov 2020: Regeringen, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Alternativet er enige om at afskaffe opholdskravet for ret til dagpenge Læs mere...

Kontingentpriserne for 2017 viser god tendens

Udgivet den 27.12.2016 af A-kasser.dk

Kontingentpriserne for 2017 viser en god udvikling for danskerne. Det er således at den del af kontingentet som A-kasserne skal give videre til Staten (forsikringsbidrag+ATP) blev sat op for alle Læs mere...

Kvinder tjener stadig mindre end mændene

Udgivet den 01.12.2016 af A-kasser.dk

Beskæftigelsesministeriet udarbejder løbende information om udviklingen på ligelønsområdet, og en ny ligelønsredegørelse for 2016 er nu klar. Redegørelsen tager udgangspunkt i den seneste Læs mere...

Børnecancerfondens direktør Årets Leder 2016

Udgivet den 01.12.2016 af A-kasser.dk

Den 55-årige direktør for Børnecancerfonden Marianne Benzon Nielsen blev den 15. modtager af prisen som Årets Leder. Hun er blevet kåret efter afstemning blandt medlemmerne i Ledernes Læs mere...

Gå til bloggen