Du er her: A-kasser (.dk) Support Spm. & svar
Kategori: A-kasse medlemskab

 0
 0

Jeg vil gerne skifte A-kasse - kan I hjælpe med det?

a-kasse skifte

Spørgsmål fra en af vores brugere om A-kasse

Hej, jeg vil høre hvordan man gør hvis man gerne vil skifte A-kasse, herunder hvordan anciennitet bliver overført til den nye A-kasse, hvis jeg flytter A-kasse.

Svar fra A-kasser.dk:

Hej, det er egentlig det samme du skal foretage uanset om du melder dig ind i en A-kasse for første gang, eller du ønsker at skifte A-kasse.

Du kan gøre det online. Du kan f.eks. finde din nye A-kasse på vores hjemmeside www.a-kasser.dk, og bruge link til tilmelding (find link ved at klikke på "Læs mere" eller brug tilmeldingsknap "Bliv medlem"). Herefter vil du blive sendt enten direkte til en tilmeldingsformular på A-kassen's hjemmeside eller til deres startside, hvorfra du kan vælge indmeldelse.

Det er sådan at din nye A-kasse - når de har modtaget din tilmelding - vil sørge for alt det praktiske i forbindelse med flytningen.

Den nye A-kasse kontakter din gamle A-kasse, og de to A-kasser sørger indbyrdes for at få overført dine optjente rettigheder inklusiv evt. efterlønsbetalinger, ligesom de vil sørge for at du ikke kommer til at betale dobbelt kontingent.

Du får automatisk for meget betalt kontingent tilbage fra din gamle A-kasse.

Så det er egentlig meget nemt at skifte A-kasse. Du skal ikke gøre andet end at indmelde dig i den nye A-kasse.

Vedrørende valg af ny A-kasse, anbefaler vi at du bruger de sammenligninger m.v. vi har på vores hjemmeside.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen

Anders, www.a-kasser.dk